user_mobilelogo

Computertypen voor volwassenen

Ook voor volwassenen bieden wij ook een cursus computertypen aan. Hierbij zult u gebruik leren maken van het toetsenbord volgens het tien vingersysteem. Hierdoor zult u sneller en effectiever uw computerwerkzaamheden kunnen verrichten. De opleiding computertypen wordt aangeboden in kleine groepen op onze eigen locatie. Eventueel is het ook mogelijk om deze training incompany aan te bieden.

Om deze cursus succesvol af te ronden is het belangrijk om gedurende de cursus iedere dag een half uurtje te oefenen.

Hoeveel lessen?

Gemiddeld ongeveer 10 lessen van 1 uur. Hierbij is een examen en een proefexamen inbegrepen.

Certificering

Na het behalen van het examen ontvangt u het certificaat typevaardigheid. Onze opleiding past bij de eisen die gesteld worden door landelijke exameninstanties. Eventueel kunt u dus ook een landelijk erkend certificaat behalen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Cursus invoeren van numerieke data

Als u tijdens uw werkzaamheden veel data moet invoeren dan kan het praktisch zijn om een cursus data invoer te volgen. Tijdens deze korte cursus zullen we u leren hoe u (blind) gebruik kunt maken van het numerieke toetsenbord. Daarnaast zullen tips geven over het invoeren van alfanumierieke data. Ook zullen we gaan oefenen met het (snel) invoeren van data. 

Hoeveel lessen?

Gemiddeld ongeveer 4 lessen van 1 uur.