user_mobilelogo

 

Over ons..

SBSL Opleidingen & Advies is een klein bedrijf dat al sinds 1996 verschillende opleidingen en trainingen aanbiedt. Ook bieden we ondersteuning en advies aan bedrijven en instellingen.

Wij geloven in eerlijk en “ouderwets goed” onderwijs. Dit is misschien zowel voor u als ons tijdsintensief, maar zorgt al jaren voor uitstekende resultaten en tevreden cursisten. Start u bij ons en bent u bereid om hier zelf voldoende tijd in te investeren, dan is er een zeer grote kans dat u het gewenste diploma en of certificaat zult behalen!

 

 

Onze aandachtsgebieden

We hebben ons door de jaren heen ontwikkeld op de volgende gebieden:

Onze cursussen en trainingen worden aangeboden in kleine groepjes, als individuele maatwerk trainingen, bij scholen/opleidingsinstituten en in company

 

Aanmelding en meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een specifieke opleiding dan nodigen we u uit om contact met ons op te nemen via het contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u weloverwogen, eerlijk en goed geïnformeerd start aan een opleiding of training. 

 

Certificering

Na afloop van een training of opleiding ontvangt u van ons een instituutcertificaat of diploma. Ook kunt u er na afloop voor kiezen om een examen bij een landelijke exameninstantie af te leggen zoals de Associatie voor Examinering of het LSSO examenbureau. Wij zullen ervoor zorgen dat onze opleidingen op de gewenste eindtermen aansluiten, zodat u een goede slagingskans heeft en een landelijk erkend diploma ontvangt. Natuurlijk informeren we u graag over deze mogelijkheden.